سه شنبه ۰۲ بهمن ۰۳

چراغ اتاق عمل و کاربرد و مزایای آن

۱ بازديد

چراغ اتاق عمل و کاربرد و مزایای آن

فروشگاه به توان تجهیز احیاء نمایندگی اصلی فروش انواع چراغ اتاق عمل با بهترین قیمت

یکی از اجزای ضروری اتاق عمل، چراغ اتاق عمل است. مهمترین ویژگی چراغ جراحی این است که نور کافی را فراهم می کند که شباهت زیادی به نور طبیعی روز دارد. باید از فیلترها برای تولید نور خنک، به حداقل رساندن سایه ها، اجازه حرکت مناسب برای تمرکز نور و ارائه قابلیت تنظیم مناسب برای منطقه خاص مورد علاقه استفاده کند. علاوه بر این، باید امکان قفل کردن چراغ در موقعیت مورد نظر وجود داشته باشد و دسته تنظیم باید قابل استریل باشد.

به طور کلی، چراغ‌ اتاق عمل باید نور متمرکزی را فراهم کنند که می‌تواند کم‌نور یا روشن‌تر شود، شامل فیلتر برای جلوگیری از تجمع گرما باشد و پایه‌ای قابل استریل شدن داشته باشد. اگرچه پرتوهای نوری متعدد ممکن است از زوایای مختلف منشأ بگیرند، اما نقاط کانونی آنها باید در طول فرآیندها در یک راستا قرار گیرند تا از تشکیل سایه جلوگیری شود. چنین نورهایی به عنوان نورهای کانونی یا چند کانونی شناخته می شوند.

استاندارد جهانی برای حداقل روشنایی چراغ اتاق عمل بین 25000 تا 27000 لوکس، یک واحد اندازه گیری نور تنظیم شده است. این سطح از روشنایی بر اساس استانداردهای آمریکایی است. میزان نور ارائه شده بر حسب لوکس اندازه گیری می شود و یکی از فاکتورهای حیاتی که در طراحی لامپ باید در نظر گرفته شود، رنگ نور است که بر حسب کلوین مشخص شده است. محدوده قابل قبول لامپ های اتاق عمل از 3500 تا 6700 کلوین می باشد. برای فراهم کردن زمینه برای این محدوده کلوین، نور خورشید در ظهر معمولا دمای رنگی بین 5000 تا 6000 کلوین دارد.

چراغ سیالیتیک باید قابلیت چرخش 360 درجه را داشته باشد و سطح روشنایی مناسب برای جراحی 12000 لوکس باشد، قطر میدان نور برای نور جراحی 16 سانتی متر، با عمق 50 سانتی متر و حداقل فاصله کانونی 65 سانتی متر است. انواع لامپ های مورد استفاده در نور جراحی شامل هالوژن، تنگستن یا زنون است. در حالی که لامپ‌های زنون گران‌تر هستند، خروجی نور بیشتری به ازای هر وات مصرفی در مقایسه با انواع دیگر ارائه می‌کنند.

یکی از مهم‌ترین دلایل و مزایای استفاده از چراغ‌های جراحی این است که در حین عمل، دست‌ها، سر، تجهیزات و عوامل دیگر می‌توانند بر روی بیمار و بافت تحت عمل سایه انداخته و دید جراح را مسدود کنند.. در نتیجه، درک رنگ ها ممکن است به دلیل این سایه ها مختل شود.

چراغ های جراحی نور را در اتاق عمل فراهم می کنند و روشنایی سایه های ایجاد شده توسط نور جراحی را افزایش می دهند. هنگامی که محتوای طیفی نور محیط و نور جراحی مطابقت داشته باشد، سایه ها به صورت یک رنگ طبیعی (خاکستری طبیعی) ظاهر می شوند که بخشی از جسم یا بافت است. با این حال، اگر طیف ها متفاوت باشد، سایه ها می توانند در رنگ تغییر کنند.

نور جراحی، زمانی که به طور مناسب قرار گیرد، این سایه ها را از بین می برد. مزیت دیگر چراغ های اتاق عمل این است که نباید گرمای بیش از حد تولید کنند، زیرا این امر می تواند منجر به خشک شدن بافت های بیمار در حین جراحی شود و به دلیل گرمای ساطع شده از لامپ ها باعث ناراحتی تیم جراحی شود. بنابراین، این چراغ‌ها معمولاً از فیلترها یا لنزهایی استفاده می‌کنند که به نور مرئی اجازه عبور می‌دهند و در عین حال مانع از گرما می‌شوند، یا از آینه‌های سردی استفاده می‌کنند که طول موج‌های نور مرئی را به سمت ناحیه جراحی منعکس می‌کنند و در عین حال اجازه عبور گرما را می‌دهند.

 
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.