معرفی کامل چراغ اتاق عمل و اجزا و کاربرد آن
فروشگاه به توان تجهیز احیاء نمایندگی اصلی فروش انواع چراغ اتاق عمل با بهترین کیفیت
چراغ اتاق عمل یک ابزار ضروری است که در تمام اتاقهای عمل به اشکال مختلف یافت میشود و با اطمینان میتوان گفت که یکی از حیاتیترین ابزار در محیط جراحی است. درک کاربرد اصلی چراغ اتاق عمل و نحوه کار با آن برای همه افرادی که با این تجهیزات تعامل دارند بسیار مهم است.
چراغ اتاق عمل روشنایی لازم را برای جراح را فراهم می کند و آنها را قادر می سازد تا بافت ها و نواحی درگیر در طول عمل جراحی را به وضوح ببینند. در حالی که بسیاری ممکن است چراغ جراحی را شبیه به چراغ های استاندارد تصور کنند، این تصور نادرست است، زیرا تفاوت های قابل توجهی بین آنها وجود دارد. چراغ اتاق عمل باید روشنایی مشابه نور طبیعی روز ایجاد کند تا از اعوجاج رنگ جلوگیری شود. به عبارت دیگر، باید نور سرد (بین 3000K تا 5000K) از خود ساطع کند.
علاوه بر این، نباید سایه ایجاد کند تا اطمینان حاصل شود که سایه جراح روی بافت های بیمار نمی افتد. یکی دیگر از ویژگی های مهم چراغ جراحی این است که باید عمق نفوذ نور کافی و استاندارد به داخل بافت ها را فراهم کند.
در طی مراحل جراحی، سر، دستها و ابزار مورد استفاده جراح میتوانند بر ناحیه مورد نظر سایه بیاندازند. بنابراین نورپردازی اتاق عمل باید به گونه ای طراحی و اجرا شود که سایه ها را به حداقل برساند و اعوجاج طول موج های مختلف نور را کاهش دهد. این بسیار مهم است، زیرا هر گونه تغییر در طول موج نوری که به چشم جراح باز می گردد می تواند بر درک رنگ اندام مورد نظر تأثیر بگذارد.
علاوه بر این، به دلیل استفاده طولانی مدت از این چراغ ها، کاهش تشعشعات و تشعشعات حرارتی برای جلوگیری از خشک شدن بافت های جراحی و جلوگیری از ایجاد ناراحتی برای تیم جراحی ضروری است.
برای توضیح ساده سیستم روشنایی در اتاقهای عمل، میتوان آن را متشکل از یک یا چند لامپ متصل به بازویی توصیف کرد که هم متحرک و هم قابل تنظیم است و امکان چرخش عمودی و جانبی را فراهم میکند..
طراحی ساختاری این سیستم باید به گونه ای باشد که امکان انجام حرکات مختلف را فراهم کند و در عین حال از استریل شدن دسته های بازو اطمینان حاصل کند. پس از تنظیم موقعیت مناسب، سیستم را می توان در آن موقعیت قفل کرد تا روشنایی و وضوح کافی در ناحیه جراحی در طول مدت عمل ایجاد شود.
اجزای تشکیل دهنده چراغ سیالیتیک چیست ؟
چراغ اتاق عمل معمولاً از چندین جزء تشکیل شده اند که شامل موارد زیر است و باید قبل از خرید این چراغ ها تمامی این اجزا را بررسی کنید که مناسب با محل مورد نظر شما باشد.
تعداد قمر نوری چراغ
چراغ های سیالتیک دارای لامپ های متعددی هستند که قمر نامیده می شوند. چراغ ها معمولا یک، دو یا سه و 4 قمره هستند و با توجه به نیاز پزشک انتخاب می شوند. در برخی از چراغ های سیالتیک از یک لامپ به عنوان لامپ پشتیبان برای سایر لامپ ها در صورت بروز مشکل استفاده می شود.
دسته چراغ اتاق عمل
این دسته که امکان حرکت افقی و عمودی چراغ را به همراه اتصال نور به سقف، دیوار یا کف فراهم می کند. با استفاده از این بخش، جراح می تواند پرتو را در زاویه ای قرار دهد که دید بهتری را فراهم کند و از خطای دید جلوگیری کند. یکی از این دسته ها که در سایت ما موجود است دسته چراغ سیالیتیک برند ماخ است که اگر این چراغ را تهیه کرده ایید میتوانید در کنار آن این دسته را نیز خریداری نمایید.
جعبه فیوز چراغ سیالیتیک
برای تنظیم روشنایی لامپ از ترانسفورماتور کاهنده یا همان جعبه فیوز استفاده می شود. شما میتوانید برای تنظیم میزان نور روشنایی مورد نیاز خودتان از این قسمت که در چراغ میباشد استفاده نمایید. همچنین این بخش به جراحی در حین جراحی برای افزایش نور یک محل از جراحی کمک میکند و از خطای دید در حین جراحی پیشگیری میکند.
ویژگی های مثبت چراغ اتاق عمل چیست ؟
قابلیت روشنایی قوی
چراغ سیالیتیک مجهز به روشنایی قوی و بازتابش بالا است که به جراحان در حین جراحی کمک می کند تا روشنایی لازم را برای فعالیت های خود در شرایط تاریک و مناطق فاقد نور کافی را فراهم کنند و بتوانند عمل موفق آمیزتری را انجام دهند و روند جراحی به درستی و با نور کافی در میدان جراحی انجام شود.
منبع تغذیه با قابلیت تعویض
برخی از چراغ های اتاق عمل دارای منابع تغذیه قابل تعویض مانند باتری ها هستند. این قابلیت به کاربران این امکان را می دهد که از این چراغ ها برای مدت طولانی استفاده کنند و در صورت خرابی به راحتی منبع تغذیه را تعویض کنند.
حالت های مختلف نورپردازی
چراغ های سیالیتیک معمولاً حالت های نوری متعددی را ارائه می دهند. این حالت ها ممکن است شامل روشنایی ثابت، نور چشمک زن، نور متناوب و تنظیمات دیگر باشد. این انعطاف پذیری جراحان را قادر می سازد تا گزینه روشنایی مناسب را انتخاب کنند که بیشترین تأثیر را در شرایط خاص آنها دارد.
مقاومت بالا در برابر آب و ضربه
برخی از چراغ های اتاق عمل با ساختارهای ضد ضربه و مقاوم در برابر آب طراحی شده اند. این ویژگی به جراحان اجازه می دهد تا نور در شرایط چالش برانگیز و محیط های مرطوب کار کند و نگرانی در مورد آسیب و خطر ورود آب را به حداقل برساند.
- ۰ ۰
- ۰ نظر